Esittelyssä Kopulan tasa-arvovastaava ja tuutorivastaavat

Aino Lyijynen & Sanni Lindholm

Moikka! Mie oon Aino (vas.), lappeenrantalaislähtöinen 19-vuotias fuksi. Toimin Kopulan aktiivina ensimmäistä vuotta (luonnollisesti), ja oon ainejärjestömme tasa-arvovastaava sekä toinen tuutorivastaava. Rakastan Vihreitä kuulia, hapankaalia ja äitiä, ja bravuurini keittiössä on viiden litran kattilallinen kaalikeittoa, jota pitää syödä ainakin kolmen viikon ajan. Isosiskoni on paras ystäväni ja käsityöt rakas harrastukseni, joten oon ylpeästi hieman nössö. Hauska fakta miusta on se, että oon synesteetikko.

Lotta kysyi meiltä, että mikä on parasta Tampereella. No opiskelu tietty! Kopula on ihana ja koulunkäynti mukavaa, ja opiskelujen takia tänne ylipäätään tuli edes muutettua. Yliopiston lisäksi sydämeni sykkii Tampereen murteelle, pupukahvilalle ja Hatanpään arboretumille.


Moi! Olen Sanni (oik.), ensimmäisen vuoden opiskelija ja Kopulan toinen tuutorivastaava. Mun juuret on Vihdissä, mutta oon puolessa vuodessa kotiutunut Tampereelle hyvin.
Kielet on mulle lähellä sydäntä, ja rakkaan äidinkieleni lisäksi puhun englantia, ruotsia, espanjaa sekä sen yhden pakollisen kurssin verran viroa. Tavotteena valmistumisen jälkeen olisikin työskennellä jossain kivassa ammatissa kielten ja viestinnän parissa.

Vapaa-ajallani mä käyn laiskasti salilla ja vähän aktiivisemmin tanssimassa. Yliopistoelämä on myös sytyttänyt mussa palavan rakkauden sitseihin ja odotan jo innolla seuraavia! Parasta opiskelussa on kuitenkin kaverit ja ne onnistumisen tunteet mitä joskus luennoilla ja tenttien jälkeen pääsee kokemaan. Odotan tulevalta vuodelta hauskaa yhteistyötä Kopulan, meidän mahtavan tuutoriporukan ja totta kai tulevien fuksien kanssa!

Vastauksena Lotan kysymykseen: Parasta Tampereessa on ison kaupungin fiilis suhteellisen tiiviissä paketissa sekä tietysti Pyynikin ihanat maisemat! Kaikki tuntuu olevan sopivan lähellä, ja keskustan työmaahälinää pääsee helposti myös pakoon luonnon äärelle.

Liinulta haluamme kysyä: Mikä on lapsuuden lempikirjasi?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Esittelyssä Kopulan ainejärjestötilavastaava

(Kasvis)ruokajuttuja!

Kopulan tuoreet tuutorit esittäytyvät