Esittelyssä Kopulan kulttuurivastaava

Tilda Anttila

Moi! Oon Tilda, toisen vuoden opiskelija ja Kopulan kulttuurivastaava sekä toinen Osma-vastaava! Kulttuurivastaavan tehtävääni kuuluu järkkäillä kaikenmoista kulturellia tekemistä kuten viininmaisteluiltamia, museokierroksia sekä muunlaisia spektaakkeleja. Kopulan toiminnassa olen ollut mukana oikeastaan koko tähänastisen opiskelu-urani ajan aina fuksisyksyn tapahtumien ja tapahtumavastaavan pestin kautta tämänhetkiseen hommaani.

Alun perin olen kotoisin Turusta, mutta halusin vaihtaa kaupunkia ja Tampereella viihdyn oikein mainiosti! Parasta Kopulassa on mielestäni ihmiset ja Tampereessa puolestaan kaupungin eläväinen tunnelma, koski sekä opiskelijaystävällisyys.

Vapaa-aikaani käytän ainakin (suihkussa) lauleluun, juoksenteluun sekä yleiseen seikkailemiseen. Pidän myös kahviloista, kirjallisuudesta sekä banaanilettujen tehtailemisesta.

Liinu kysyi, mikä on omituisin taitoni, ja vastaus tähän taitaa olla se, että nauran aika usein kolmisoinnuissa! Olen myös hyvä haalimaan erilaisia vastuutehtäviä, nukkumaan sekä tappamaan huonekasveja. Kovin huono taas olen sanomaan ei sekä olemaan täysin vakava. Onneksi näistäkin taidoista lienee jotakin hyötyä joskus.

Sitten vielä kysymys Veeralle: Mikä on lempipaikkasi Tampereella ja miksi? 😎

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Esittelyssä Kopulan ainejärjestötilavastaava

(Kasvis)ruokajuttuja!

Kopulan tuoreet tuutorit esittäytyvät