Esittelyssä Kopulan liikuntavastaava

Veera Jalava

Moi!

Olen Veera ja opiskelen nyt toista vuotta suomen kieltä Tampereella. Olen Kopulan liikuntavastaava, eli järjestän kopulalaisille erilaisia liikuntakokeiluja pari kertaa vuodessa. Hauskin liikuntatapahtuma tähän mennessä on ollut ehdottomasti Megazonen lasersota! Toimin liikuntavastaavana jo viime vuonna ja innolla jatkan kopulalaisten liikuttamista tänäkin vuonna. Tänä lukuvuonna olen myös tuutorina, ja on ollut huippua päästä tutustuttamaan fukseja opiskelijaelämään.

Kun en ole yliopistolla tai muuten koulujuttujen parissa, olen todennäköisesti treeneissä, salilla tai Netflixin ääressä. Välillä yritän myös kutoa villasukkia… Pelaan siis amerikkalaista jalkapalloa Tampere Saintsin naisten joukkueessa, ja tämän lajin parissa on tullut vietettyä kohta 6 vuotta. Ihan parasta!

Kopulassa parasta on tietysti ihmiset. Meillä on paljon aktiivisia jäseniä, joiden kanssa pääsee viettämään aikaa viikoittaisilla Päikkäreillä ja muissa Kopulan tapahtumissa sekä ihan vapaa-ajallakin. Hallituksen jäsenenä olen päässyt vielä paremmin tutustumaan muihin kopulalaisiin. Viime vuonna parhaita tapahtumia olivat Siniset sitsit yhdessä muiden Tampereen sinihaalaristen kanssa sekä Oulun Osma, jossa mukana oli huikea määrä kopulalaisia! Tällaisista reissuista jää aina paljon mahtavia muistoja.

Pidän urheilun lisäksi myös musiikista ja muusta luovasta tekemisestä. Kotona soittelen silloin tällöin ukulelea ja kitaraa. Jälkimmäistä haluaisin osata soittaa paremmin (tai omistaa enemmän kärsivällisyyttä, jotta jaksaisin opetella). Lempiartistejani ovat Tash Sultana, James Bay, Jessie Reyez, Example…  itseasiassa, jos listaisin kaikki, en voisi paljoa muuta kirjoittaa eli jätetään tähän! Kuuntelen siis monenlaista musiikkia, eikä yhtä lempparia ole.

Mitäs muuta? En osaa iskeä silmää tai heilutella korvia, mutta osaan liikuttaa sieraimia (tärkeä taito!). En juo kahvia. Unelmoin maailmanympärimatkasta. Yritän pelastaa maailmaa omalta osaltani kierrättämällä ja suosimalla kasvisruokaa. En ole esim. siivouksen suhteen kovin järjestelmällinen, mutta saatan aamuisin aikatauluttaa päivän hommat... No, eiköhän siinä ollut tärkeimmät!
Tsemppiä kaikille vielä kevään opintoihin, kyllä se kesä kohta tulee!

Ja kiitos kysymästä, Tilda! Tampereella on paljon kivoja paikkoja, mutta mun lemppari on Pyynikin urheilukenttä, koska siellä pelataan meidän joukkueen kotipelit aina kesäisin.

Mun kysymys Saralle ja Veeralle (näin tuutorilta fukseille): mikä on ollut fuksivuoden hauskin tapahtuma?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Esittelyssä Kopulan ainejärjestötilavastaava

(Kasvis)ruokajuttuja!

Kopulan tuoreet tuutorit esittäytyvät