Esittelyssä Kopulan Osma-vastaava

Kati Pöyhönen
Heips!

Mun nimi on Kati. Oon neljännen vuoden opiskelija ja nyt toista vuotta toinen Kopulan Osma-vastaavista. Kaverina mun kanssa Osma-hommissa on meidän kulttuurivastaava Tilda.

Osmahan on a) suomen kielen opiskelijoiden kattojärjestö ja b) suomen kielen opiskelijoille suunnattu viikonlopputapahtuma, joka järjestetään sekä keväällä että syksyllä vaihtelevasti kuudessa yliopistokaupungissa. Osmassa parasta on fennistinen yhteishenki ja tutustuminen eri ainejärjestöjen jäseniin sekä ryhmäytyminen omien ainejärjestöläisten kanssa. <3 Osma-vastaavana mun tehtäviin kuuluu ensisijaisesti Osma-viikonlopuista tiedottaminen kopulalaisille, minkä lisäksi kuulun Osma ry:n hallitukseen ja näin ollen toimin Tildan kanssa siltana Osman ja Kopulan välillä. Kun Osma järjestettiin viime keväänä Tampereella, olin mukana tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tykkään olla mukana Kopulan toiminnassa, koska kopulalaiset on niin kivoja. Musta on kiva käydä päikkäreillä kattomassa tuttuja naamoja, vaihtamassa kuulumisia ja juttelemassa yhteisistä jutuista, kuten menneistä ja tulevista tapahtumista. Kopulan järkkäämät menot tuovat raikkaasti väriä ja iloa ainakin mun arkeen.

Anniinaa kiinnosti tietää, miten mä aamuni aloitan. Sanotaan vaikka, että parhaimmillaan mun aamuun kuuluu herättelevä suihku, musiikkia mun aamusoittolistalta, teetä ja viimeaikojen suosikki, paahdettua ruisleipää päällystettynä hummuksella. (Oikeesti mä myös lahnaan ikuisuuden sängyssä katsoen Youtube-videoita, mutta sitä mä en kehtais myöntää ääneen.)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Esittelyssä Kopulan ainejärjestötilavastaava

(Kasvis)ruokajuttuja!

Kopulan tuoreet tuutorit esittäytyvät