Esittelyssä Kopulan sihteeri

Helmi Marttila

Moikka! Oon Helmi, toisen vuoden kopulalainen ja nykyinen Kopulan sihteeri. Lähtöisin oon Riihimäeltä ja oon ehtinyt asua nelisen vuotta pk-seudulla ennen kuin asetuin pari vuotta sitten Tampereelle.

Sekä Tampereessa että Kopulassa on ehdottomasti parasta niiden koko ja ihmiset! Tampereella välimatkat ei oo liian pitkiä, ja Kopulan toiminnassa kasvot tulee nopeasti tutuiksi, mutta silti jokaiselle löytyy jotakin ja tunnelma on lämmin ja kotoisa. Pyörin Kopulan tapahtumissa aika aktiivisesti jo ennen hallituspestiäkin. Sihteerinä pysyy kivasti ajan hermolla järjestön toiminnassa ja saa antaa oman, sorminäppäryyttä vaativan kirjallisen panoksensa.

Oon innokas kasvisten syöjä, ja just nyt mun lempparivihannes on maa-artisokka. Se on ihanan rouskuva ja pähkinäinen! Tällä hetkellä oon koukussa This is us -telkkasarjaan, mikä on ärsyttävää, koska sitä julkaistaan vaan pari jaksoa viikossa. Viimeisin lukemani kirja on Yuval Noah Hararin Sapiens – Ihmisen lyhyt historia, mikä oli todella hyvä. Toisaalta oon muutenkin kiinnostunut historiasta – ja oikeestaan kaikesta – että oon ehkä vähän puolueellinen!

Niin ja vastauksena Jonnalle ja Leenalle: mun toteemieläin vois olla mikä tahansa, mikä nukkuu talviunta. Kaamos on kamalaa ja nukkuminen parasta!

Tiinalle heittäisin kysymyksen: Mikä on lempiruokasi yliopistolla?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Esittelyssä Kopulan ainejärjestötilavastaava

(Kasvis)ruokajuttuja!

Kopulan tuoreet tuutorit esittäytyvät