Esittelyssä Kopulan viestintä- ja sähköpostilistavastaava

Anniina Malm
Moikka!

Olen Anniina, toisen vuoden suomen kielen opiskelija, ja hoidan tänä vuonna meidän ainejärjestömme viestintäasioita ja sähköpostilistoja. Titteliltäni olen siis viestintä- ja sähköpostilistavastaava. Kontollani ovat sähköpostilistojen hallinnointi, tiedotteiden ja uutiskirjeiden lähettäminen sekä päävastuu ainejärjestömme Instagramista. Lisäksi olen suunnittelut jonkinmoisia uudistuksia Kopulan viestinnän saralle, mutta ne pistetään toteutukseen pikkuhiljaa. Otan mielelläni vastaan kaikkia kommentteja, toiveita risuja ja ruusuja viestintäjuttuihin liittyen!

Rakastan hitaita aamuja, isoja kahvikupillisia ja valokuvaamista. Aikaisin herääminen on mielestäni ihan parasta. Heräänkin joka aamu sen verran aikaisin, että mulla on aikaa juoda aamukahvi rauhassa, koska se vaan saa mun päiväni käynnistymään paremmin. Valokuvaaminen taas on rakas harrastukseni, joka on ollut mukana kuviossa varmaan jostain ala-asteen ja yläasteen taitoksesta lähtien. Tällä hetkellä olen eniten innoissani ihmisten kuvaamisesta, mutta kuvausintoani laskee hieman se, että kamerassani taitaa olla pieni tarkennusongelma. :D

Aino kysyi multa että, mikä on paras opiskelijatapahtuma. Mun mielestä parhaimpia tapahtumia ovat sitsit ja lisäksi olen pitänyt myös Happroista. Mun kysymykseni Tildalle ja Katille: Miten te aloitatte aamunne?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Esittelyssä Kopulan ainejärjestötilavastaava

(Kasvis)ruokajuttuja!

Kopulan tuoreet tuutorit esittäytyvät