Kopulalaisten syysterveiset

 Illat alkavat pimentyä ja koulutyö painaa, joten syksy vaikuttaa saapuneen! Tässä syksyn kunniaksi postaus kopulalaisten syysterveisistä, joista voi ottaa vinkkejä vaikkapa pimeiden syysiltojen viettoon.Hei rakkaat kopuliinit! Valtavasti tsemppiä syksyn opintoihin kaikille! Ja tervetuloa, uudet fuksit - lähtekää rohkeasti mukaan juttuihin <3 ootte best! 

 

VIHDOIN PÄÄSEE MIKKO HEIKKILÄN KURSSILLE!!!!!!!!!

 

Kivaa syksyä kaikille kopulalaisille! Nauttikaa opinnoistanne täysin rinnoin - etenkin, jos teitä on siunattu lähiopetuksella. Muistakaa myös huvitella ja levätä! Toivottavasti nähdään syksyn tapahtumissa. <3

 

Moikkamoi! Toivottavasti just sulla on tiedossa kivoja, hyviä, ihania ja kauniita juttuja tähän syksyyn. Pidä huolta itsestäs, nauti upeista väreistä ja opiskelijasyksyn avautumisesta. Ainiin ja lähde mukaan järjestötoimintaan! Kopulassa kaikilla on kivaa, pidetään se sellaisena jatkossakin.

 

Paljon rakkautta syksyynne rakkaat ihmiset!! Muistakaa syksyn pimetessäkin järjestää aikaa palautumiselle ja käpertyä lämpimän viltin alle juomaan kuumaa teetä ja vaikkapa lukemaan lempikirjaanne!

 

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana ja levollinen kesä, ihanaa päästä aktiivisemmin taas toimimaan ja jutskailemaan yhdessä! Otetaan nyt syksyllä kaikki paljon aikaa pysähtyä ja kuunnella omaa oloa ja omia ajatuksia ja muistetaan, että opiskelut ovat vain pieni osa koko arkea ja elämää. 💙Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Esittelyssä Kopulan ainejärjestötilavastaava

(Kasvis)ruokajuttuja!

Kopulan tuoreet tuutorit esittäytyvät